0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io Made with Flare More Info'> 0 Flares ×

Dziękuję za wszystkie przepisy, niestety nie mam 10, nie mam nawet 5 książek do rozdania, a chętnie bym je wysłał do Szanownych Pań :)
Jedna, jedyna książka („Cukiernia Lidla. Przepisy Mistrza Pawła Małeckiego”) wędruje do Justyny z bloga kuchennefascynacje.blox.pl, szczególnie za przesłanie przepisu nieoczywistego, z ciekawymi składnikami (awokado, syrop klonowy, olej palmowy).

Simón Coll - dobra czekolada z Penedes

Simón Coll – dobra czekolada z Penedes

Nieoczekiwanie mam także skromną nagrodę za drugie miejsce – czekoladę o zawartości kakao 99% – zakupioną przeze mnie w wytwórni czekolady Simón Coll, w katalońskim Sant Sadurní d’Anoi. Nagroda leci do Elżbiety Świtulskiej, za niezwykły, rymowany przepis na brownie.
Więcej o winie, czekoladzie i Katalonii przeczytacie w poprzednim wpisie.